ÜZÜMLÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞININ YÜRÜTTÜĞÜ SODES PROJESİ KAPSAMINDA TAMAMLANAN AŞÇI YARDIMCILIĞI VE SIHHİ TESİSATÇILIK KURSLARINDAKİ KURSİYERLERE SERTİFİKALARI VE HEDİYELERİ YAPILAN TÖRENLE TESLİM EDİLDİ

ÜZÜMLÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞININ YÜRÜTTÜĞÜ SODES PROJESİ KAPSAMINDA TAMAMLANAN AŞÇI YARDIMCILIĞI VE SIHHİ TESİSATÇILIK KURSLARINDAKİ KURSİYERLERE SERTİFİKALARI VE HEDİYELERİ YAPILAN TÖRENLE TESLİM EDİLDİ.

 

Üzümlü Belediye Başkanlığının yürüttüğü “Emekle Kazanalım Muhabbetle Bereketlenelim” isimli SODES projesi kapsamında 75 günlük Aşçı Yardımcılığı ve 72 günlük Sıhhi Tesisatçılık Kursları tamamlandı. Proje ortağı Üzümlü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından, kurs sonunda yapılan sınav sonucunda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları ve hediyeleri törenle teslim edildi. Sertifika töreni; Üzümlü Belediye Başkanı, Avrupa Birliği Dış İlişkiler Bürosu Uzmanları, Proje Koordinatörü,Kurs Eğitimcisi ve Kursiyerlerin katılımıyla gerçekleşti. Proje bilgilendirme ve bilinçlendirme kapsamında yapılacak olan; Aile içi iletişimi güçlendirmeye yönelik faaliyetler (çocuk eğitimi dâhil) ve yurttaşlık/kentlilik/birlikte yaşama bilincini güçlendirmeye yönelik faaliyetler ile devam ediyor.

İçerik Galerisi