ERASMUS’tan ERASMUS+’a 30. Yıl Hikayesi ERASMUS+ Buluşmaları Erzincanda

Bu programın en etkin faydalanıcılarından biri olan ülkemizde de, 2017 yılının başından beri, “Erasmus’tan Erasmus+’a 30. Yıl Hikayesi” teması ile bir dizi faaliyet yapılmaktadır. Ülkemizdeki ilk büyük etkinlik, 30 Mart 2017 tarihinde Ankara’da Türkiye Ulusal Ajansı tarafından düzenlenmiştir.

Türkiye Ulusal Ajansı, ayrıca, “Benim de bir Erasmus+ hikayem var” sloganı ile Erasmus+ faydalanıcılarının başarı öykülerini derlemekte ve bu yıla özgü olarak açılan http://erasmusplus30.ua.gov.tr/ sayfasından ve sosyal medya adreslerinden paylaşmaktadır. Ayrıca “Benim Gözümden Erasmus+” adlı fotoğraf yarışmasıyla da yararlanıcılarına ulaşmıştır.

6 Kasım 2017 tarihindesaat:10:00  Erzincan Üniversitesi ev sahipliğinde yapılacak olan “Erasmus+ Buluşmaları” da “Erasmus’tan Erasmus+’a 30 Yılın Hikayesi” de Avrupa Birliği Bakanlığı, Yükseköğretim Kurulu, Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından birlikte organize edilmektedir. Etkinlik boyunca, Programın tarihçesi hakkında bilgiler verilecek, iyi uygulama örnekleri ele alınacak ve öğrencilerle sohbet oturumu gerçekleştirilecektir.

İçerik Galerisi