Gençlik Projeleri Destek Programı Çerçevesinde Proje Çağrısına (2020 – 1 Genel Çağrı) Çıkılmıştır.

Gençlik Projeleri Destek Programı Çerçevesinde Proje Çağrısına (2020 – 1 Genel Çağrı) Çıkılmıştır.

Programa, sivil toplum kuruluşları proje teklifinde bulunabilecektir. Proje teklif çağrısının kapsamı, kimlerin başvuru yapabileceği, proje desteğinin alt ve üst limitleri, talep edilen belgeler ve Programa ilişkin diğer hususlar Program Kılavuzu’nda yer almaktadır. Proje teklifleri hazırlanmadan ve başvuru yapılmadan önce söz konusu Program Kılavuzu’nun dikkatle incelenmesi önerilmektedir.  (Program Kılavuzu için lütfen tıklayınız.)

Sivil Toplum Kuruluşlarının etkili ve özgün proje fikirleri geliştirmeleri beklenmektedir. Program kapsamında desteklenecek projelerin azami uygulama süresi 12 aydır. Süre değişikliği yapılması durumları istisnaidir.

Program kapsamındaki projelere 25.000,00.-TL ile 350.000,00.-TL arasında mali destek verilerek toplam 35 milyon TL proje desteği sağlanacaktır. Sekiz başlıkta çağrıya çıkılmaktadır: (1) Gönüllülük, (2) Kişisel Gelişim, (3) Fiziksel Aktivite, Egzersiz ve Spor, (4) Kitap Kahve, (5) Kültür ve Sanat, (6) Yenilikçi Fikirler, (7) Çevre ve  (8) Hayvanların Korunması.

Proje başvuruları, 01.07.2020 –01.08.2020 tarihleri arasında Proje Başvuru ve Değerlendirme Sistemi (https://gpdp.gsb.gov.tr/) üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirilir.

İçerik Galerisi